Wie zijn wij

Wij zijn een enthousiast, vernieuwend bedrijf gestart vanuit een hart om mensen verder te helpen op een manier die bij elk individu past.
Daarnaast hebben we coaches met verschillende expertise gebieden door vrijwel heel het land zodat wij zoveel mogelijk mensen kunnen helpen in hun eigen proces.

Van onze coaches kun je verwachten dat ze goed bereikbaar zijn, een uitstekende ervaring hebben, professionele expertise met zich mee brengen en echt gericht zijn op jou!

Nadat jij een vrijblijvend gesprek hebt aangevraagd en wij voor jou aan het werk mogen, gaan wij op zoek naar de perfecte match met een coach voor jou. Je krijgt dan eerst een 'klik'-gesprek en als jullie samen een goed team vormen gaat het traject van start.

Het is onze missie jou de HELD te maken in jouw proces

Bij Re-integratieheld is de focus zoveel mogelijk mensen ondersteunen in hun re-integratieproces en deze mensen succeservaringen op laten doen. Wij geloven erin dat re-integratie vooral een plezierig proces mag zijn waarin je ontdekken zal dat je tot meer in staat bent dan je zelf denkt. Tijdens het gehele re-integratieproces houdt re-integratieheld de duurzaamheid voor ogen. Oftewel hebben de interventies en activiteiten die worden ingezet ook op de lange termijn een positief effect op de klant.

Re-integratieheld heeft jarenlange ervaring opgebouwd met een brede doelgroep.

Als re-integratiebedrijf willen wij actief zijn in verschillende arbeidsmarktregio's met coaches die onderscheidend zijn in kennis over zaken, prettige omgang met onze klanten, ontspannen manier van coachen en expertise op psychologische thema’s. Iedere dag doen wij ons werk met één doel voor ogen. Laten zien dat het wel kan, laten zien dat er wel potentie is en laten ziet dat met de juiste hulp ook de klant alles weer op de rit kan krijgen.

Waar staan wij voor:

Juiste Ondersteuning

Wij bieden ondersteuning passend bij jouw situatie.

Professionele Coaches

Al onze coaches hebben gedegen opleidingen.

Brede doelgroep

Vanuit onze expertise kunnen wij een brede doelgroep bedienen.

Wij zijn er voor jou!

In alle trajecten gaat het om jou.
Ga vandaag nog van start!
databasegraduation-hatlicensepie-chart